sâmbătă, 6 octombrie 2012

Lac ecologic pentru suprafete din piatra

 
    Piatra naturala este un material de constructii care da casei un placut aer rustic. De aceea, combinatiile de piatra si lemn sunt recomandate de arhitecti pentru construirea caselor de vacanta sau cabanelor din zonele montane. Faceti un exercitiu de imaginatie si vizualizati ce bine s-ar incadra o cabana din lemn si piatra naturala intr-un peisaj in care domina munti inalti acoperiti de paduri dese, de brad.
 
Lac ecologic pentru piatra

 
    Un asemenea cadru natural trebuie pastrat si protejat impotriva interventiei agresive a omului, asa ca o cabana intr-o astfel de zona trebuie sa respecte specificul locului, iar proprietarii sa constientizeze importanta protectiei mediului. Pana la urma, cu cat reusesc sa mentina un impact nociv redus asupra bogatiei naturale care ii inconjoara, cu atat vor putea sa se bucure mai mult de linistea si izolarea de agitatia urbana pe care cateva zile la munte le pot oferi.
 
    Pentru a sustine protectia durabila a mediului inconjurator, Romtehnochim a dezvoltat solutii specializate in acest sens, una dintre acestea fiind Lacul Acrilic pentru Piatra „EMEX AQS”, un lac ecologic destinat protectiei si intretinerii suporturilor minerale. Aceasta alternativa ecologica a fost dezvoltata ca urmare a eforturilor noastre in largirea gamei de produse cu impact minim asupra mediului inconjurator. Structura sa, pe baza de rasini acrilice solubile in apa, aditivi speciali si biocizi ecologici de ultima generatie a fost conceputa astfel incat sa ofere o rezistenta superioara la actiunea factorilor externi de mediu ca apa, vantul, temperaturile extreme sau radiatiile UV.
 
    Lacul de Piatra Ecologic „EMEX AQS”, odata aplicat, ofera protectie indelungata impotriva mucegaiului sau a fungilor, ceea ce il recomanda ca solutie viabila pentru zonele cu umiditate sporita.
 
    Acest lac ecologic pentru piatra se aplica usor si va asigura rezultate exceptionale. Este obligatoriu ca suprafata sa fie curatata in prealabil astfel incat sa nu prezinte urme de praf, de grasime, sau ale unui alt produs similar aplicat anterior.
 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu